Cum iti alegi nail artistul?

Oare ti-ai pus si tu cel putin una din intrebarile: La cine sa ma duc la manichiura? Cum ar trebui sa fie rezultatul final? Cum sa aleg persoana?

Este foarte important sa ai toate informatiile la indemana atunci cand iti alegi persoana care sa iti infrumuseteze unghiile. Pentru ca, din punctul meu de vedere, nu este vorba doar despre aspect estetic ci si de sanatate.

Am sa iti ofer cateva indicii cu privire la ce consider eu important in alegerea tehnicianului. 

In primul rand este necesar sa fie o persoana cu care sa ai chimie. O persoana in compania careia sa te simti bine, sa aveti teme comune de discutie. Pentru ca este vorba despre un parteneriat pe o perioada lunga, intrucat manichiura o vei face cu o frecventa de 2-4 saptamani.

Sfatul meu este sa ai mare atentie la metoda de sterilizare si dezinfectare. Asigura-te ca tehnicianul iti ofera conditiile optime in ceea ce priveste siguranta si igiena. Este un element esential caruia trebuie sa ii acorzi atentia cuvenita.

Daca primele doua conditii sunt indeplinite, ramane sa urmaresti modul de lucru. Tehnicianul are grija de unghia ta naturala, verifica aspectul sanatos al manichiurii si protejeaza placa unghiala. Indeparteaza materialul cu blandete, aisgurandu-se in mod constant ca nu te raneste. Produsele pe care le foloseste sunt profesionale, hipoalergenice. De asemenea, acorda importanta maxima echipamentului si aparaturii necesare in realizarea manichiurii.

Si nu in ultimul rand, tehnicianul trebuie sa aiba viziune. Care este forma ideala pentru unghiile tale, ce culoare se potriveste cel mai bine cu pigmetul pielii tale, care este stilul tau vestimentar, etc. Acesta face propuneri, sugestii si in permanenta iti spune care sunt trendurile, adaptate la stilul tau.

De asemenea, are grija ca si tu sa iti protejezi mainile si unghiile pana la urmatoarea vizita, sfatuindu-te cum sa le hidratezi corespunzator, cum sa folosesti uleiul de cuticule, crema de maini si in anumite cazuri chiar peeling si masti.

Sa aveti parte de unghii frumoase,

Edina

No Replies to "Cum iti alegi nail artistul?"


    Got something to say?

    Some html is OK