Despre noi

Edina Borza – Nails&Magic este locul potrivit pentru tine!

Profesionalismul, creativitatea, perfectionismul si nu in ultimul rand pasiunea noastra fac ca tu sa beneficiezi de cele mai bune tehnici si informatii, conducandu-te astfel pe drumul spre succes. Cursurile noastre sunt diverse si complexe astfel incat tu sa poti face primii pasi in acest univers cu ajutorul cursurilor de initiere, sa poti trece la next level cu diverse cursuri tehnice de perfectionare in nail art sau chiar sa inveti cum sa administrezi un salon de manichiura.

Numele meu este Edina Borza, sunt o persoana care iubeste frumosul si care se reinventeaza constant, fondatoare a academiei Edina Borza – Nails&Magic, co-fondatoare a salonului Boudoir Studio Prive si bineinteles, nail artist.

Dupa 14 ani de experienta in care:

  • Am acumulat peste 30 160 ore de practica
  • Am participat la peste 100 de training-uri tehnice si de nail art atat in tara cat si in strainatate
  • M-am specializat in pictura si nail art cu master nail artisti precum Irina Prijilevscaia Mosencaia
  • M-am specializat din punct de vedere tehnic alaturi de nail artisti precum Victoriya Tregubova, castigatoare a mai multor competitii internationale
  • Am initiat in acest domeniu peste 300 de persoane
  • Am avut placerea sa tin cursuri de perfectionare si in alte tari sau sa am elevi din Cipru, Irlanda, Italia, Spania
  • Am fost timp de 5 ani trainer national pentru brandul allesandro
  • Au trecut prin mainile mele peste 19 740 de clienti
  • Instructor autorizat Nail Revolution Kiev

Am pus bazele acestei academii de formare si specializare in nail art pentru ca Tu sa ai ocazia de a-ti dezvolta atat abilitatile tehnice cat si cele de comunicare si relationare, pentru a deveni un adevarat profesionist.

Dorinta de a crea manichiuri remarcabile, impreuna cu rabdarea si atentia la detalii care ma caracterizeaza, m-au condus inca din timpul facultatii spre aceasta meserie, considerand ca acesta este  modul in care pot sa aduc o contributie pozitiva in viata celor din jur si sa imi exprim creativitatea.

“Spiritul meu de perfectionista ma ajuta sa identific pana si cele mai mici detalii care pot sa faca diferenta la final. Toate informatiile acumulate pana acum au fost centralizate si organizate astfel incat orice persoana care ajunge in mainile mele sa beneficieze de informatie de calitate, adaptata nevoilor particulare ale fiecaruia. Misiunea mea este ca nail artistii sa invete tehnica corecta si sa isi poata identifica singuri aspectele care trebuie imbunatatite pentru a ajunge la excelenta.

Valorile dupa care ma ghidez sunt: ExcelentaRabdareTehnica.”

Cursurile si seminariile sunt concepute in asa fel incat invatarea sa se realizeze in mod practic si contez pe implicarea 100% a cursantului. Consider ca in aceasta meserie avem nevoie de o baza foarte solida, astfel incat sa putem realiza lucrari impecabile, indiferent de particularitatile unghiilor fiecarui client.

Let’s spread the magic together!

Te astept pentru ca impreuna sa ducem aceasta meserie la rangul de arta! Insa, pana atunci, te invit sa urmaresti videoclipul de prezentare al cursului de calificare ca si stilist protezist unghii tehnice.