Curs stilist protezist unghii tehnice

Urmatoarele serii se organizeaza in data:

Seria 1: 27.06.2022 – 1.07.2022
Seria 2: 23.08.2022 – 27.08.2022
Seria 3: 19.09.2022 – 23.09.2022

 

 

Domeniul infrumusetarii este un domeniu extrem de interesant dar totodata dinamic, deoarece tendintele se schimba mereu! Si in domeniul manichiurii, tendintele se schimba in fiecare sezon, in conformitate cu ceea ce prezinta marile case de moda pe podiumuri.  

Daca iti doresti si tu sa practici aceasta meserie la nivel de excelenta, sa stapanesti cu adevarat secretele artei unghiilor, sa stii cum poti sa fii la curent cu ultimele tendinte, sa descoperi tehnicile dar si produsele cu care poti sa realizezi manichiura de invidiat, participa la unul din cursurile Edina Borza. 

Pentru ca dorim sa ne asiguram ca intri cu totul pregatit pe acest drum, ai bonus la inscriere setul de produse necesare pentru realizarea unghiilor cu gel in valoare de 700 RON!  Pentru a vedea galeria foto a ultimelor cursuri te rugam sa dai click aici.

Ce voi invata?

Organizarea spatiului de lucru

Masuri de dezinfectare si sterilizare

Anatomia unghiei naturale

Tipologii de unghii

Manichiura – tehnica combi manicure

Aplicarea ojei semipermanente cu apex si blic perfect

Modelarea patratului natural cu tehnica fara pilire

Intretinerea patratului clasic

Modelarea migdalei clasice 

Intretinerea migdalei clasice

Intretinerea- corectia unghiilor

Realizarea pozelor pentru portofoliu

 

Investitie:

Pretul cursului este de 2 850 RON cu kit de produse profesionale bonus. Se considera efectuata inscrierea in momentul achitarii a 25% din valoarea cursului. Grupele se vor alcatui din maxim 6 persoane.

Durata:

Cursul se desfasoara pe parcursul a cinci zile,   in intervalul orar 10:00 – 17:00.

Produse pe care le primesti:

La inscriere primesti un kit in valoare de 700 RON, format din: Nail Prep, Primer fara acid, Base Gel, 2 geluri de constructie, Buffer , Pila , Gel de luciu, Pensula constructie, Pensula Liner, Instrument si forfecuta de cuticule.

Alte avantaje:

Persoanele care exceleaza in cadrul cursurilor au posibilitatea de a se angaja in salonul Boudoir Studio Prive asa ca pregatiti-va pentru tot ceea ce este mai bun!

Bonus: Dezvoltare personala: abordarea discutiilor cu clientele, notiuni de promovare, conceperea listei de preturi.


  Vreau mai multe informatii sau sa ma inscriu!

  Nume Prenume: *

  Numar de telefon: *

  Email: *

  Mesaj *


  Pentru mine cursul a fost extrem de interesant iat tu te-ai implicat foarte mult si te-ai ocupat de noi, de fiecare in parte. Cred ca numeroasele momente in care eram complet absorbiti de munca noastra spun multe despre tine ca si trainer Iti multumesc! - Sonia Voda    
  O experienta nemaipomenita! Abia astept sa ne revedem, iti multumesc din suflet pentru tot ce m-ai invatat!. - Bogdan Vlas    
  Iti multumesc din suflet! Pentru mine cursul a fost o adevarata incantare iar tu esti o profesionista desavarsita. Ma bucur nespus ca te-am cunoscut! - Gabriela Nosa    
  Urmatorul curs de formare stilist protezist unghii tehnice incepe sambata, 5 mai de la ora 10:00!.

  ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU!

  Fii mereu la curent cu cele mai noi trenduri, afla cand incep urmatoarele cursuri si bucura-te de oferte speciale!