Curs One on One

 

Vrei rezultate spectaculoase intr-un timp scurt? Alege One on One – un program care TE TRANSFORMA, profesional dar si personal.

Daca vrei sa aprofundezi o tehnica sau sa iveti una noua, in cel mai scurt timp posibil, atunci acest program este pentru tine!

Acest curs se adreseaza oricarui cursant, idiferent de nivelul lui actual. One on One este un coaching de performanta, recomandat persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca tehnicile in cel mai scurt timp deoarece procesul de invatare este accelerat si cu accent pe atentie si detalii. Se lucreaza in sedinte individuale trainer – cursant (Unu la Unu), adaptabile si personalizate in functie de ceea ce doreste cursantul sa invete si de nivelul profesional la care se afla. Dupa parcurgerea acestui curs cu siguranta vei avea o imbunatatire de 60-70% a tehnicii de lucru pe care vom lucra. 

Daca iti doresti si tu sa practici aceasta meserie la nivel de excelenta, sa stapanesti cu adevarat secretele artei unghiilor, sa stii cum poti sa fii la curent cu ultimele tendinte, sa descoperi tehnicile dar si produsele cu care poti sa realizezi manichiura de invidiat, participa la unul din cursurile Edina Borza. Data de desfasurare a  cursului se stabileste la cererea ta. Fa o solicitare! 

De ce sa aleg un curs one on one?
 • Cursul se adapteaza in functie de nivelul la care esti si de tehniciile care esti interesat sa le inveti respectiv sa le perfectionezi.
 • Beneficiezi de feedback in timp real; se trece la urmatorul pas doar atunci cand actualul pas este 100% facut corect
 • Ai toata atentia trainer-ului deoarece se lucreaza in sedinte individuale unu-la-unu
 • Ai garantia unor rezultate  rapide si de mare impact.
 • Inveti sa acorzi atentie  detaliilor si sa te autocorectezi.
 • Invatarea si practica se face in timp real, in cadrul unui salon profesionist.
 • Iti punem la dispozitie toate produsele de care ai nevoie, precum si modele.
 • Iti descoperi punctele forte si te dezvolti atat profesional, cat si personal.
Investitie:

trainer Edina Borza: 250 €/ sesiune

Durata:

Numarul de sesiuni se stabileste in functie de subiectele abordate.

(6 ore/ sesiune)

Voi avea ocazia sa pun in practica informatiile predate?

Da, cursul este conceput in asa fel incat la finalul lui, sa pleci cu incredere si siguranta maxima pe tehnica de lucru precum si pe calitatea muncii tale . Astfel, cursul este 90% practica, feedback, corectare si autocorectare si din nou practica pana la obtinerea succesului. Structura a fost conceputa in asa fel incat in cele 4 ore de practica, cursantul sa beneficieze de supravegherea atenta a trainerului Edina Borza, la fiecare pas si in fiecare secunda.


  Vreau mai multe informatii sau sa ma inscriu!

  Nume Prenume: *

  Numar de telefon: *

  Email: *

  Mesaj *


  Pentru mine cursul a fost extrem de interesant iat tu te-ai implicat foarte mult si te-ai ocupat de noi, de fiecare in parte. Cred ca numeroasele momente in care eram complet absorbiti de munca noastra spun multe despre tine ca si trainer Iti multumesc! - Sonia Voda    
  O experienta nemaipomenita! Abia astept sa ne revedem, iti multumesc din suflet pentru tot ce m-ai invatat!. - Bogdan Vlas    
  Iti multumesc din suflet! Pentru mine cursul a fost o adevarata incantare iar tu esti o profesionista desavarsita. Ma bucur nespus ca te-am cunoscut! - Gabriela Nosa    
  Data de initiere pictura nu a fost inca stabilita.

  ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU!

  Fii mereu la curent cu cele mai noi trenduri, afla cand incep urmatoarele cursuri si bucura-te de oferte speciale!