Curs specializare perfect french migdala

Domeniul infrumusetarii este un domeniu extrem de interesant dar totodata dinamic, deoarece tendintele se schimba mereu! Si in domeniul manichiurii, tendintele se schimba in fiecare sezon, in conformitate cu ceea ce prezinta marile case de moda pe podiumuri.  

Daca iti doresti si tu sa practici aceasta meserie la nivel de excelenta, sa stapanesti cu adevarat secretele artei unghiilor, sa stii cum poti sa fii la curent cu ultimele tendinte, sa descoperi tehnicile dar si produsele cu care poti sa realizezi manichiura de invidiat, participa la unul din cursurile Edina Borza. Data de desfasurare a urmatorului curs de specializare nu a fost inca stabilita. Fa o solicitare!

Ce voi invata?
 • Anatomia unghiei
 • Chimia produselor – conditii de aderenta
 • Curatarea corecta a cuticulelor
 • Pregatirea unghiei pentru aplicarea gelului
 • Aplicarea corecta a sablonului si decuparea lui in functie de forma unghiei
 • Realizarea extensiei din gel si realizarea curbei C, precum si a apexului
 • Identificarea si eliminarea principalelor greseli in realizarea unghiilor tehnice
 • Sfaturi pentru ingrijirea unghiilor acasa de catre clienta
Investitie:

Pretul cursului este de 500 RON. Se considera efectuata inscrierea in momentul achitarii a 50% din valoarea cursului. Grupele se vor alcatui din maxim 8 persoane. Bonus  Inscrie-te alaturi de inca 3 persoane si beneficiezi de -50% reducere din taxa de inscriere.

Durata:

Data urmatorului curs de perfectionare nu a fost inca stabilita insa acesta se desfasoara in intervalul orar 10:00 – 19:00, dupa cum urmeaza:

 • 10:00 – 12:00 Teorie
 • 12:00 – 15:00 Practica model unghii scurte
 • 15:00 – 16:00 Pauza de masa
 • 16:00 – 19:00 Practica model unghii medii
Voi avea ocazia sa pun in practica informatiile predate?

Da, cursul este conceput in asa fel incat la finalul zilei, fiecare cursant sa poata aplica cu incredere oja semipermanenta. Astfel, prima parte a cursului este de teorie, iar a doua de practica pe doua modele, unul cu unghii scurte iar celalalt cu unghii medii. Structura a fost conceputa in asa fel incat in cele 6 ore de practica, fiecare cursant sa beneficieze de supravegherea atenta a trainerului Edina Borza.


  Vreau mai multe informatii sau sa ma inscriu!

  Nume Prenume: *

  Numar de telefon: *

  Email: *

  Mesaj *


  Pentru mine cursul a fost extrem de interesant iat tu te-ai implicat foarte mult si te-ai ocupat de noi, de fiecare in parte. Cred ca numeroasele momente in care eram complet absorbiti de munca noastra spun multe despre tine ca si trainer Iti multumesc! - Sonia Voda    
  O experienta nemaipomenita! Abia astept sa ne revedem, iti multumesc din suflet pentru tot ce m-ai invatat!. - Bogdan Vlas    
  Iti multumesc din suflet! Pentru mine cursul a fost o adevarata incantare iar tu esti o profesionista desavarsita. Ma bucur nespus ca te-am cunoscut! - Gabriela Nosa    
  Data de incepere a urmatorului curs de specializare perfect french migdala nu a fost inca stabilita.

  ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU!

  Fii mereu la curent cu cele mai noi trenduri, afla cand incep urmatoarele cursuri si bucura-te de oferte speciale!